J.Gervės metodas

J.Gervės metodas – šiuo metu vienas iš geresnių minties stiprinimo būdų pradiniame etape.

Ši praktika yra sukurta ir tobulinta mūsų komandos ir kitų asmenų, besidominčių J.Gervės mokymu, remiantis J.Gervės pateikta informacija apie mūsų visatos sandarą. Šiai praktikai prigijo vardas Gervės metodas, nes daug informacijos yra iš šio žmogaus mokymų. Daugiau apie patį Joną Gervę, jo paskaitos rusų k. – www.gervi.name

Pradžia

Pradžioje geriausiai atlikti ramioje būsenoje, o vėliau galima netgi važiuojant autobusu, vaikštant ar pan. Šis metodas yra daugiau skirtas norint išlavinti savo mintis, pagreitinti jas, pagerinti bendrąją savijautą, būseną. Vėliau gera būsena turi tapti norma ir nepraktikuojant šio metodo.

Metodo pagrindinis principas

  1. Sukoncentruojam pilvo srityje energetinį kamuoliuką. Pajuskite jį.
  2. Kilkite su juo aukščiau link širdies, link stuburo, link galvos ir pakilkite virš galvos į viršų.
  3. Kylat į viršų, matot savo namą, matot jau miestą, pakylat į debesis, pakylat virš mūsų planetos, virš saulės sistemos, kylat dar aukščiau aukščiau, kylimo greitis didėja, išlendat virš šios moteris ir minties forma pasakot, kad sustojat beribės meilės vandenyne, prie pirminės substancijos (mūsų galaktika yra kūdikio, esančio pilve smegenų neuronuose, jums pakilt reikia iki pat moters galvos viršaus, toliau virš jos galvos esančio meilės vandenyno/kūrėjo t.y taško iš ko užmaitinamas tas jūsų ryšys).J.Gervė Visata
  4. Pajuntat, kaip ten ramu, jauku, gera. Žiūrit į apačią ir susirandant Žemę.
  5. Susikoncentruojat į patį Žemės centrą ir 30° kampu (tiesiog turint tai omeny, galit tai pasakyt, galit įsivaizduot) siunčiant beribės meilės pliūpsnį į Žemės centrą.
  6. Energija pasklinda planetos ore, vandenynuose, žemėje, augaluose, apgaubia visą planetą.
  7. Pradedat leistis žemyn, jūsų kilimo takas išnyksta (dedat tokią mintį), leidžiatės, matot saulės sistemą, žemę, pro debesis miestą, savo namą, ir sugrįžtant iki savęs.
  8. Pasakoma: „Mano mintys, kūnas, jausmai ir siela 100% priklauso tik man, aš esu savo gyvenimo šeimininkas.“

Papildoma informacija

Būtų puiku jei į dieną bent vieną kartą pakilti pavyktų. Jei jus „nutraukia“ nuo kilimo, staiga kažkur išeiti reikia – mintimis greit nusileiskit žemyn.

Stenkitės neužmigti kilimo metu!

Po meilės pasiuntimo, galite pakilę viršuje apvalyti save, ar sakyti kokias programas, tai suveikia greičiau, pvz: „Aš transformuoju savo baimes į meilę“.

Tačiau turite atminti, kad Gervės metodas yra tik laikinas sprendimas (laiptelis)  pradiniame etape ir pernelyg ilgai užsižaisti ties juo nederėtų, ortogonalinių linijų ir panašių dalykų kas susiję su Gervės mokymu niekam nerekomenduotumėm sau taikyti. 2-3 mėnesius papraktikavę suprasit, kad mes ir taip esame sujungti su žeme ir tam, kad siųsti  meilės energiją žemei nereikalingas joks Gervės ar dar kažkieno metodas 🙂 …

Dar papildomos info yra straipsnyje – Meditacija.

Our UniverseThe universe is within us.

Posted by Hashem Al-Ghaili on Saturday, November 7, 2015

 

Čia pradinis video, kad praplėst savo suvokimą 🙂 ir čia tik tai ką teleskopais užmato…