Magijos pasekmių šalinimas

Magijos pasekmių šalinimas – minties formos, suvokimai, kurie padės energetiniame plane panaikinti maginių veiksmų pasekmes.

Dažnai pradinės pasekmės būna skylės, įtrūkimai auroje, sunku išlaikyti 100% sielą, laikui bėgant pasekmės vis kaupiasi ir pridaro įvairios žalos – sveikatos, tobulėjimo, finansinėj srity ir daugelyje kitų. Bendrai kalbant magijos pasekmės – pastoviai nutekanti energija, potencialas. Iliustracinis pavyzdys, kaip pro auros skyles gali patekti įvairūs parazitai, programos.

Auros skylės

Pradžia

Bandot atsimint kiekvieną savo „maginį“ veiksmą“. Pvz:

  1. Visas būrėjas, pas kurias lankėtės.
  2. Visus astrologus, kur darėtės horoskopus, juos skaitėte.
  3. Jei praktikavote religiją, bandot identifikuot kuo daugiau atvejų susijusių su tai: prašymai gauti sveikatos, prašymai bendros pagalbos, dalyvavimai įvairiose apeigose, kaip krikštynos, komunijos, mišios, žvakių degimas už mirusiuosius ar gyvus, mišių užpirkimas, įvairios maldos, lankymaisi bažnyčiose.
  4. Įvairūs dvasiniai judėjimai ar bioenergetikai: tetha gydymai, reiki, jogos, meditacijos neaišku prie kur pajungtos ir pan.
  5. Smulkūs: žaidimas su gėlytėm „myliu-nemyliu“, kalėdiniai būrimai.

Pagrindinis principas

Imate reikiamą situaciją, įsivaizduojate ją ir apdirbate:

  1. Atsiprašot savo vardu už Visatos dėsnių pažeidimus toje situacijose;
  2. Susigrąžinat visą savo prarastą energetinį potencialą išvalytam pavidale;
  3. Sugrąžinat atgal visas energetines dalis, kurios jums buvo prikištos, ar jums nepriklauso;
  4. Atsiprašot žmonių, kurie nukentėjo dėl jūsų būtent šitų Visatos dėsnių pažeidimo;
  5. Kompensuojat savo potencialu nukentėjusiems žmonėms;
  6. Nutraukiat parazituojančius ryšius.

Konkretūs pavyzdžiai

Atsimenat būrėją, pas kurią lankėtės. Prisimenat tą vietą ir kartojat minties formas, kurios pateiktos viršuje, nutraukiat vizualiai visus energetinius ryšius su būrėja. Galit įsivaizduot kaip jus jungiantį siūlą, jį nukirpti, ar kaip vaizduotėje matote. Ištrinat visus užprogramuotus įvykius būrėjų, horoskopų. Dažniausiai tai atlikti reikia keletą kartų.

Pagal konkrečią situaciją reikia atrasti dar tinkamų minties formų. Pvz: degėt žvakę už mirusįjį. Dirbat pagal pateiktą pagrindinį principą ir galite labiau akcentuoti kompensaciją ne tik tai mirusiai sielai, bet ir kitiems nukentėjusiems, nutraukiat visus religinių apeigų ryšius, programas.

Kai dirbat dėl įvairių dvasinių judėjimų – papildomai nutraukiat visus ryšius su jų egregoru.

2 etapas

Kai apdirbate visus savo šio gyvenimo maginius veiksmus, toliau apdirbat savo praeitų gyvenimų veiksmus, pagal žemiau pateiktą pavyzdį, kaip ir su gimine.

Reikia eiti toliau dirbti su gimine. Jei žinot konkrečius įvykius – puiku. Jei ne – tuomet galit tiesiog stengtis kuo konkrečiau. Pvz: Imti mamos liniją. Apdirbti mamos liniją, ar atskirai mamą, senelius, prosenelius. Apdirbti pagal pagrindinį principą mamos linijos bendrai būrėjas, horoskopus, energetikus. Apdirbti tai, kas susiję su religija. Toliau imti tėvo giminės liniją. Sakant minties formas tiesiog paminėti: „Atsiprašau savo tėvo vardu (giminės linijos iš tėvo) už Visatos dėsnių pažeidimus“. Kuo smulkiau atliksite tuo geriau. Vėliau pajusite, kur reikia pakartoti, o kur jau nebereikia.

Atsiprašymai ir kompensavimai labai naudingi patiems, kai atsiprašoma ir kompensuojama savo giminės vardu. Tvarkomi giminės energetiniai dalykai, kurie paveikia teigiamai visą giminę, padaro pačius stipresnius.

 

Trukmė

Kiek kartų reikės, kad pilnai neutralizuotumėt maginius veiksmus, priklauso vėl gi nuo: jūsų minties stiprumo, maginio veiksmo sunkumo.

Sėkmės visiems