Sielos dalių susigrąžinimas

Sielos dalių susigrąžinimas

Sielos dalių susigrąžinimas – tai kelios pagrindinės minties formos, kurių pagalba susigrąžinsite savo trūkstamas sielos dalis.

Kodėl?

Žmogus turėtų turėti savo sielos 100% komplektą. Tačiau dažnai dalis jų išsibarsto. Tai įtakoja įvairūs veiksniai: sielos kompleksiškumas gimimo momentu; tėvų veiksmai ir būsenos; jau suaugusio žmogaus veiksmai, mintys, pasaulėžiūra, suvokimai. Dažnai sielos dalys prarandamos masiniuose renginiuose, ypač „dvasinguose“ (jei jie būna pajungti prie parazitinių srautų ir energija, surinkta masiniame renginyje, keliauja parazitiniams egregorams). Bendrąja prasme, visuose masiniuose renginiuose, jei žmogus neturi stiprios savo energetinės apsaugos, susiliedamas su minia, tarsi praranda dalį savo apsaugos, savo individualumo ir susilieja kartu ne tik su minia žmonių, bet ir energetiniame lygmenyje su egregoru, valdančiu tą renginį. Vyksta energetiniai mainai. Jūs atėjote į tą renginį: gal klausotės paskaitų, gal muzikos, gal dar ko – tai jūsų savanoriškas sutikimas tiems energetiniams mainams. Jūs gaunate ko atėjote, o iš jūsų pasiimt tai, ko nori tie parazitiniai srautai, tai kas valdo „tą renginį“ ir kokiu tikslu jis buvo suburtas.

Egregoras

Sielos dalis galima prarasti ir per negatyvias emocijas. Žmogui esant tuo momentu užvaldytam neigiamom emocijom, vibracijos ir bendri parametrai žemėja – apsauga tai pat.

Pasitaiko atvejų ir sielų grobimo, kai per tam tikras jūsų „energetines skyles“, kur nuteka energija, ar buvo sudarytos aplinkybės – parazitai pasinaudoja galimybe ir dalį ar net visą sielą pagrobia. Tai rodantys požymiai: mieguistumas, žiovulys, skausmas sprando srityje.

Kaip?

Kaip susigrąžinti? Pagrindinės minties formos:

  1. Mano siela visu 100% priklauso tik man.
  2. Aš esu savo visos 100% sielos šeimininkas/ė.
  3. Aš susigrąžinu visas savo prarastas sielos dalis 100%.

Esmė ne tik kartoti, kaip žirniais į sieną, bet ir suprasti, kaip ta siela dingsta, kas įtakoja, noras ją susigrąžinti. Kartoti įsijautus.

Kiek greitai tai pavyksta? Priklauso nuo įvairių faktorių… minties stiprumo, energetinio potencialo, kokiu būdu ta siela dingo, ar yra kokie blokai, blokuojančios programos.

Sėkmės visiems.