Žmogaus Biolaukas, Sielos dominavimas ir čakros

Pagrindiniai parametrai ir jų reikšmė

Diagnostika – tai ką mes darome yra žmogaus energoinformacinės būsenos, kuri vėliau projektuojasi kaip mūsų fizinis lygmuo nuskaitymas t.t. tai yra harmonijos jūsų daugiamačiame organizme kokybinis įvertinimas… jei tik žmoguje yra disharmonija t.y. jūs mąstote ir reaguojate taip, kad pažeidžiate tą harmoniją (tas diagnozuojasi kaip žmogaus energetinių centrų čakrų neteisingas veikimas arba neveikimas) ko pasekoje tose srityse, kur yra disharmonija palaipsniui ima veistis parazitai, kurie ir sudaro visų mūsų būsenų (ligų) simptomatiką.

Jei žmogus yra harmonijoje net ir teoriškai neišeina sirgti t.y fiziniame lygmenyje jausti patologinių būsenų (ligų) simptomatikos.

Taip kad turėdami šią informaciją ir padirbėja su savimi atstatant harmoniją jūs visada būsite sveiki ir laimingi ir tą būseną gali išmokti pasiekti kiekvienas žmogus nėra neišgydomų ligų yra tik nežinijimas ir tingėjimas dirbti su savimi…

Ryšis su Visata (Kūrėjų lygmenim) ir Žeme

Tai du skirtingi parametrai, nurodantys kiek procentaliai esate prisirišęs prie mūsų visatos sistemos. Parametrai nurodomi procentaliai. Ryšys su žeme – prisirišimas prie žemės sistemos, ryšys su visata , susijungimas su mūsų visatos/sistemos energija.

Šiais laikais per įvairias manipuliacijas žmonės yra pasijungę prie įvairiausių kitų sistemų – religijos, įvairūs judėjimai, sektos, dvasiniai mokymai ir pan. tačiau tai neturi nieko bendra su tobulėjimu pagal visatos principus taip pat tai neigiamai įtakoja visus žmogaus parametrus, atitinkamai ir jų vaikams. Kai žmogus pasieks tokį lygį, kaip tikri kūrėjai ar daugiau ir susikurs reikiamo lygio apsaugas tada jis gali turėti savo visatą ir joje būti kūrėjas ar būti šiaip nepriklausomu… na o pradiniame etape mes arba prisirišame prie   žemės ir visatos gauname jų energiją ir apsaugą, arba jei prisirišame prie kitų sistemų tampame parazitų aukomis arba parazitais … čia būtų toks pats variantas kas pvz, 5metis vaikas atsisakytų tėvų paslaugų ir nutartu gyventi vienas. 

Esmė yra suvokti, kad reikia išlaikyti balansą, negalime tik plaukioti padebesiais ir svajoti, svajoti… plaukioti kažkur… reikia ir stovėti ant žemės. Ryšys su žeme susijęs ne tik su pinigais, darbu, daiktais, karjera ar kitais materialiais dalykais/aspektais, bet ir su mąstymu. Realybės suvokimas, analizavimas, apgalvoti sprendimai, veiksmai siekiant tikslo (kai būna svajojam svajojam, bet link įgyvendinimo to nieko nedarom…), nepasidavimas atsiradus kliūtims, valia, įdirbis ir pan. Kai yra šių dviejų parametrų balansas t.y. po ±100% žmogui pradeda sektis, jo veiksmai apgalvoti, naudingi…

 

Čakros

Žmoguje priklausomai nuo jo išsivystymo lygio yra nuo 220 energetinių centrų, iki keliolikos tūkstančių energetinių centrų,  tačiau 7 pagrindiniai + kelių ir pėdų centrai yra diagnostiniai, kurie apima visus smulkius centrus… Čakros gali būti uždarytos, tai kai negeneruoja jokios energijos. Gali veikti neteisingai, kai yra iš žmogus energija  atimama, o ne generuojama.  Gali veikti teisingai, kai jos normaliai generuoja energiją ir perduoda atitinkamiems organams ir taip pat visai organizmo visumai.

Žmogaus čakros

Kiekvienas energetinis centras atsakingas už skirtingas sritis. Trumpai apie tai (Šaltinis http://atsibudimas.ucoz.com/ ):

1-oji PAGRINDINĖ ČAKRA

Muladhara, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „šaknis“ arba „pagrindas“. Ši vadinamoji šakninė čakra išsidėsčiusi stuburgalio (uodegikaulio) srityje. Muladhara sieja žmogų su materialiuoju pasauliu ir yra kitų čakrų veiklos pagrindas. Joje slypi visa žmogaus potencija. Ji teikia pasitikėjimo jausmo, stabilumo, palaiko pagrindinį išgyvenimo instinktą – poreikį dirbti, apsirūpinti maistu, būstu, šeima; ji įkūnija kovą už išgyvenimą ir išlikimą; tai visų instinktų šaltinis.
Harmoningai veikiant Muladharai žmogus jaučiasi stabilus, patenkintas savimi, jaučia vidinę jėgą. Jis veržlus ir gali ištverti konfliktines ir kritines  situacijas. Toks žmogus priima sprendimus ir juos įgyvendina nejausdamas ypatingo krūvio; jis energingas, aktyvus, pagaulus, mąsto apie aukštus dalykus, bet „kojomis tvirtai stovi ant žemės“.
Pusiausvyros sutrikimai pagrindinėje čakroje pasireiškia tuo, kad žmogaus mintys, interesai sukoncentruoti tik fiziniams poreikiams, kaip antai valgis, gėrimas, seksas, pinigai. Jis jaučia poreikį patenkinti savo norus,  nė nemąstydamas apie poelgių padarinius. Šios čakros veikimo trukdžiai dažniausiai sukelia įvairaus pobūdžio baimes, silpnumą, godumą, pyktį, paklydimus (alkoholizmas, narkomanija, agresija, despotizmas, prievartos aktai).
Čakrai atsiveriant išlaisvėja įgimti talentai, žmogus stabilizuojasi, atranda galimybių geriau pažinti ir plėtoti savo stipriąsias puses.
Muladhara susijusi su šiais kūno organais: skeletu, dantimis, nagais, tiesiąja žarna, antinksčiais, prostata.
Energijos spalva – raudona.

2-oji – SEKSUALINĖ ČAKRA

Svadhisthana, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „AŠ buveinė“. Ją dar vadiname bambos čakra. Ji išsidėsčiusi dubens srityje ir yra emocijų, seksualinių energijų ir kūrybinių gebėjimų  centras. Svadhisthana lemia teisingą seksualinio patrauklumo suvokimą, lytinių partnerių pasirinkimą, seksualinių emocijų ir asociacijų gausą.
Kai seksualinė čakra veikia harmoningai, žmogus suvokia savo vidinę jėgą ir yra atviras jausmams. Jo aukšta savimonė, jis nesileidžia manipuliuojamas, savo individualybės neaukoja dėl palankesnio visuomenės vertinimo. Jis sveikai, logiškai (ne be smalsumo) vertina seksą, nevengia nuotykių, naujų potyrių. Žmogus jaučia geismą, kuris yra gyvenimo  ir laimės stimulas. Kai čakra stabili, žmogus maloniai bendrauja, išreiškia ir jaučia nuoširdžius jausmus kitiems. Jis nepriklausomas, bet tuo pačiu gerbią kito laisvę ir pasirinkimą, supranta artimųjų žmonių jausmus ir save vertina kaip visuomenės dalį. Čakrai harmoningai veikiant nesergama lyties organų ligomis, alergijomis, artritais, žmogus neturi problemų dėl inkstų veiklos, visų kūno skysčių balanso ir sveikatos.
Seksualinės čakros nestabilumo būklė gali rimtai nusilpninti žmogų kovojant už  savirealizavimą. Tuo atveju pasireiškia gyvenimo džiaugsmo nebuvimas, nuovargis, nerimas ir nepasitenkinimas, kas gali sukelti psichozes arba fizinę agresiją. Galimi iškrypimai, nevaisingumas.
Su Svadhisthana susijusios finansinės problemos. Jeigu čakra pažeista, žmogus gali būti išlaidus, nuolat neturėti pinigų.
Svadhisthana susijusi su šiais kūno organais: dubeniu, limfos sistema, inkstais, tulžies pūsle, kiaušintakiais, prostata, sėklide, kiaušide, lyties organais ir visais organizme esančiais skysčiais: krauju, limfa, maisto virškinimo sultimis, sperma.
Energijos spalva – oranžinė.

3-oji – SAULĖS REZGINIO ČAKRA

Manipura, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „deimantinė vieta“. Čakra išsidėsčiusi saulės rezginio zonoje – diafragmos srityje, tarp krūtinkaulio ir bambos. Ši čakra išreiškia žmogaus ego. Ji atsakinga už asmenybės vystymąsi ir emocijų išraišką pasauliui, vadovauja norui pasiekti pripažinimą ir vietą visuomenėje.
Harmoningai veikiant saulės rezginio čakrai auga gebėjimas teisingai vertinti gyvenimą, turėti nepriklausomą asmeninę nuomonę, įsisavinti žinias ir patirtį, kurios formuoja asmenybę. Manipuros esmė ta, kad ji teikia galimybę pasinaudojant talentais ir gabumais atlikti savo gyvenimo misiją ir nueiti asmeninį likimo kelią materialiajame pasaulyje visais lygiais įgyvendinant savo siekius. Per ją aukštesniųjų čakrų dvasinė jėga integruojama į materialųjį pasaulį. Harmoninga šios čakros veikla sukuria ramybės ir vidinės harmonijos pojūtį. Šios čakros ugdymas pavers visas jūsų svajones realybe, įgyvendins gyvenimo planus ir atves į sėkmę.
Nesant čakros pusiausvyros gali pasireikšti siekis manipuliuoti kitais žmonėmis, piktnaudžiauti valdžia. Toks žmogus jaučia poreikį sutelkti savo rankose valdžią, pirmauti, tampa ambicingu, kupinu puikybės. Pykčio pasauliui ir skriaudos jausmus žmogus stropiai slepia, apsimesdamas, kad „viskas normalu“. Tuo tarpu užgniaužti jausmai neduoda ramybės, sunku atsipalaiduoti ir jis kenčia nuo depresijos ir pykčio priepuolių.
Nesprendžiant su šia čakra susijusių vidinių problemų ištinka skrandžio ir žarnyno augliai, kepenų, tulžies, blužnies ir kitos ligos. Visos jos yra nervinio pobūdžio, o ilgainiui ima gilėti (diabetas, leukemija ir kt.).
Manipura susijusi su šiais kūno organais: kvėpavimo sistema ir diafragma, virškinimo sistema, skrandžiu, kepenimis, blužnimi, kasa, tulžies pūsle, plonuoju žarnynu, vegetatyvine nervų sistema.
Energijos spalva – geltona.

4-oji – ŠIRDIES ČAKRA

Anahata, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „amžinai skambantis būgnas“. Ji išsidėsčiusi lygiagrečiai su širdimi krūtinės centre ir jungia 3 žemutines – materialiąsias – su 3 viršutinėmis – dvasinėmis čakromis. Būdama visų čakrų centras ji yra meilės, atjautos, globos ir ištikimybės lizdas. Jos veikla leidžia prisiderinti prie kito žmogaus, jį pajusti, prisiliesti dvasia ir jam leisti tai daryti emociniu, dvasiniu ir fiziniu lygmeniu. Tik širdies čakra lemia tai, kad mylime ir veržiamės prie meilės. Ji vadovauja mūsų gebėjimams duoti ir priimti meilę. Ji moko atiduoti save kitiems, atleisti, pateisinti ir pagailėti. Nusivylimą, pyktį galime neutralizuoti tik meile. Meilėje slypi ir gydomosios galios. Sirgdami siųskite savo meilę į sergantį organą – gijimas pagreitės.
Bendraujant su žmogumi, kurio Anahata plati, stabili, pasijuntama laisvai ir lengvai atveriama širdis. Pagalba kitam neglosto jo ego (savimeilės) ir „neiščiulpia“ energijos.  Jo geranoriškumu nevalia naudotis piktam. Tokiu žmogumi lengva pasitikėti, nes jauti jo supratingumą, ir jis kuria harmoniją visur, kur tik pasirodo.
Kai ši čakra nestabili, žmogus jaučia baimę būti paliktas, prarasti meilę, arba paskęsta svetimose problemose, kurios trukdo jam gyventi, nes jis kenčia už kitus. Kitų paramą, pagalbą jis laiko savo silpnumo pripažinimu, todėl jo meilė nebūna tobula. Kai širdies čakra nedarni, žmogus myli tik todėl, kad patirtų kitų palankumą, prieraišumą.
Jeigu ši čakra neišvystyta, galima širdies ir krūtinės ląstos hipertrofija, leukemija, kraujo ligos, imuninės sistemos sutrikimai.
Anahata susijusi su šiais kūno organais: širdimi, kraujotaka, plaučiais, imunine sistema, oda, rankų riešais, užkrūčio liauka.
Energijos spalva – žalia.

5-oji – KAKLO ČAKRA

Vishuddha, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „apsivalymas“. Čakra išsidėsčiusi sprando, gerklų srityje kiek aukščiau kaklo duobutės ir lemia bendravimą ir žmogaus asmenybės ryškumą. Vishuddha sujungia mintis ir jų raišką, yra įkvėpimo židinys. Per šią čakrą priimame savo vidinį balsą, išreiškiame savo esmę, realizuojame norus ir idėjas. Kai ji atvira ir subalansuota, žmogus pasitiki savimi ir siekia saviraiškos. Kaklo čakra stimuliuoja atsakomybės jausmą – žmogus jaučia atsakomybę už save, už saviugdą ir asmeninį gyvenimą. Jis supranta, kad jo veiksmai, ketinimai ir mintys daro įtaką pasaulio visumai.
Darbas su kaklo čakra, jos atvėrimas ir stabilizavimas pagerina ryšį su fiziniu kūnu, padeda žmogui jį „girdėti“. Kai kaklo čakra atvira, žmogus jaučiasi laisvas, savarankiškas ir nepriklausomas, ryžtingas. Jis save teisingai vertina. Jausmai, protas ir mintys vieningi. Kaklo čakra kuria gebėjimą suprasti savo minčių jėgą ir kitų kalbos prasmę, slypinčią po ištartais žodžiais. Vishuddha  kuria giluminį suvokimą, kaip sukurtas pasaulis, ir suteikia pilnumos pojūtį, pasitenkinimo ir pasitikėjimo tuo, kas vyksta Visatoje.
Jeigu kaklo čakra neišvystyta arba išsiderinusi, žmonėms darosi sunku save išreikšti, atsiranda asmenybės ir kūno sąsajos problemų. Dalis žmonių vengia kalbėti apie savo vidinius dalykus, jiems labai sunku rasti tam aiškių ir suprantamų žodžių. Tokie žmonės praradę kontaktą su subtiliosiomis energijomis ir neranda savęs. Dar kitiems atsiradusi baimė trukdo  išreikšti tikrąsias mintis, rasti patinkantį darbą, žlugdo ir taip silpną savęs vertinimą.
Būdingos šios čakros ligos: struma, skydliaukės, gerklų ir viršutinių bronchų sutrikimai, gerklės vėžys.
Vishuddha susijusi su šiais kūno organais: kaklu, sprandu, klausa, balso stygomis ir kalbos padargais, skydliauke, žandikauliais, plaučių viršutine dalimi, nervais, raumenimis ir rankomis.
Energijos spalva – žydra.

6-oji – „TREČIOJI AKIS“

Adžna, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „vadovavimo centras“. Ji atsakinga už sąmoningą suvokimą, vadovauja įvairiems protiniams sugebėjimams, atminčiai, valiai ir žinioms. Būtent ši čakra leidžia žmogui prisijungti prie pasąmonės ir intuicijos, suteikia gebėjimą suprasti Visatą ir priimti neverbalinius, t. y. nežodinius jos pranešimus. Adžna itin svarbi kūrybiniam darbui, –  ji  turi įtakos įkvėpimui. Čakros atvėrimas padeda pakilti virš materialaus pasaulio. Fiziniu lygiu ši čakra yra vadovavimo centrinei nervų sistemai centras. Dvasiniu ji lemia ekstrasensorinį, t. y. viršjausminį, suvokimą. Kuo atviresnė ir geriau subalansuota čakra, tuo laisviau ir plačiau mūsų jutimo organai pagauna įvykius, kurie fiziniam kūnui yra nematomi. Per šią čakrą sustiprinama minties ir žodžio galia.
Kai čakra atvira, žmogus pajėgia atpažinti, kada jį valdo emocijos ir mintys, visuomenės normos ir įpročiai. Jis gali pajusti savo tikrąjį pašaukimą, tai, kuo jis iš tiesų tiki, suvokti Visatos įstatymus, pagal kuriuos egzistuoja pasaulis. Šeštosios čakros darnios veiklos būklė išreiškiama aukštais intelektualiniais, protiniais ir filosofiniais gebėjimais, minčių tikslumu, aukštu moralumu, taip pat gebėjimu lengvai megzti ryšius su žmonėmis. Viena objektyviausių čakros stabilumo charakteristikų – įvairūs intuityvių gebėjimų pasireiškimai.
Kai Adžna veikia nedarniai, žmogus gyvenimą suvokia kaip materialių norų, kūno poreikių ir emocijų visumą. Ši būklė veda į ribotą pasaulio suvokimą – visa, kas neatitinka paties susidaryto modelio, skelbiama esant beprasmiška. Visa, kas susiję su dvasingumu, gali būti atmetama kaip „nelogiška, nemoksliška“.
Adžna susijusi su šiais mūsų kūno organais: centrine nervų sistema, veidu, akimis, ausimis, nosimi, mažuoju smegenų pusrutuliu, centrine nervų sistema, hipofize.
Energijos spalva – mėlyna.

7-oji – KARŪNINĖ ČAKRA

Sahasrara, išvertus iš sanskrito kalbos, reiškia „lotoso žiedas“. Karūninė čakra – tai žmogaus tobulumo centras. Ji išsidėsčiusi kaukolės viršuje (viršugalvyje) ir yra beribis žinių lobynas, o jos vystymosi laikas begalinis. Ji simbolizuoja išsilavinimą ir ryšį su aukščiausiais dvasinės sąmonės lygiais.  Sahasrara sujungia visų žemutinių energetinių centrų energiją.
Atsiskleidus šiai žmogaus čakrai, sąmonė visiškai rami, jis save suvokia kaip Esmės dalį. Kuo labiau tobulinama karūninė čakra, tuo dažniau bus patiriami momentai, kurie galų gale pavirs į nuolatinį pusiausvyros ir harmonijos su savimi ir su visa Visata pojūtį. Toks žmogus gyvena nebe pagal visuomenės, o pagal Visatos dėsnius. Jis gauna Visatos atsakymus  per savo dvasią, kuri yra visumos dalis. Jis turi viską, kas yra Visatos lobynuose, ir jaučia ne tiek poreikį „daryti“, kiek poreikį „būti“. Žmogus baimės, pykčio ir nepasitenkinimo emocijas suvokia kaip papildomą instrumentą supratimui ugdyti. Jis moka „nugrimzti“ savyje, giliai analizuoti ir atsikratyti tų emocijų šaltinių.
Jeigu karūninė cakra neišvystyta, žmogui atrodo, kad jis egzistuoja pats sau, neturėdamas ryšio su Esme ir Visata. Jis negali išsivaduoti nuo baimių ir prieštaravimų. Žmogus bijo mirties, nesugeba atskleisti savo sugebėjimų, nesijaučia laimingas. Jis gali jaustis neturįs gyvenimo pašaukimo, pykti pats ant savęs. Jam trūksta noro pajusti, „paragauti“ gyvenimo pilnatvę, pasitikėjimo savimi ir pasauliu.
Šios čakros ligos tik pradeda plisti žemėje. Tai AIDS, Alzhaimerio ir kitos ligos.
Sahasrara susijusi su šiais mūsų kūno organais: galvos smegenimis ir viskuo, kas šiais žodžiais suvokiama.
Energijos spalva – violetinė.

Žmogaus Biolaukas, Aura

Biolaukas – pirmasis, tankiausias auros sluoksnis. Žmogaus biolauko dydis – kiekybinis rodiklis parodantis bendrą energetinę žmogaus būseną. Jis matuojamas centimetrais, metrais, kilometrais.

Žmogaus biolauko spindulys turi būti nemažiau kaip ~1m, pas kai kuriuos dirbančius su savimi jis yra ir > 1,5km todėl, žmonėms renkantis gyduolius ar mokytojus labai svarbu atkreipti dėmesį į šitą kiekybinį rodiklį, kuris parodo ant kiek harmoningas ir kiek potencialo turi konkretus žmogus.

Jei jūs užsiimate darbu su žmonėmis Daugiamatėmis Diagnostikomis ir pan, ir Jūsų biolaukas yra mažesnis nei 1 m, turite labai stipriai susimąstyti, nes galite ir nejuokais nukentėti, jei užsirausite ant agresyvių programų poveikio…

Jei jūsų biolaukas yra mažesnis nei 80cm turite susirūpinti, kur nuteka jūsų energija arba žiūrėti kurie energetiniai centrai dirba neteisingai ir spręsti tas problemas. Žmogaus biolaukas yra taip pat ir I lygio imuninė sistema (II lygio imuninė jau fizinio lygmens cheminiai procesai) …

Tik gimusio kūdikio laukas yra kiek daugiau nei 1m.

Po pirmo skiepo laukas sumažėja iki 10-20cm ir toks lieka 2-3mėn vaiko, kuris gavęs visus skiepus net ir po 2-3 metų ar daugiau laukas neperžengia 20-30cm ribos, jei prie viso to dar yra problemų su energetiniais centrais laukas būna dar mažesnis… taigi skiepuose esančios medžiagos daro taip, kad jūsų DNR būtų lengvai perprogramuojamas ir vaikas netekęs arba iš dalies netekęs I lygio imuninės sistemos dalies yra imlus bet kokioms programoms iš aplinkos t.y toks žmogus visiškai neatsparus kitų žmonių palinkėjimams, NLP ir kitiems programavimams bei panašiam aplinkos negatyvui, įvairių prietaisų ir antenų spinduliavimui bei būsenoms (ligoms) kurios iškart pereina į fizinį lygmenį su visa simptomatika… Teisingai pašalinus skiepų pasekmes vaiko biolaukas iškart atsistato iki 1m. Nuodai maiste žymimi E raidėmis, geriamieji cheminiai vaistai ir vitaminai taip mažina žmogaus biolauką, tik žinoma ne taip stipriai kaip skiepai…

Aura

Sielos dominavimas, sielos energija

Tai rodiklis kuris parodo, kiek žmogaus kūne vyrauja/valdo jo siela. Žmogus gali gauti ir naudoti tik Savo Sielos energiją, visos kitos, pvz: religiniai egregorai, reiki, kosmoenergija ir kitos panašios praktikos kur naudojamos iniciacijos  t.t – yra jums nenaudingos sistemos jei jūs pasirinkote tobulėti pagal visatos principus, jos  Jums suteiks norimą tuo metu rezultatą, bet tuo pačiu prisijungs prie Jūsų ir pastoviai nutekins energiją ir potencialą. Kuo pradeda mažėti sielos dominavimas, tuo tampate labiau priklausomas nuo Jumis veikiančių Parazitinių srautų ir tarsi vykdote jų valią.. Pačiam savo Siela, Jausmais, Jutimais tiesiog nebėra galimybės naudotis, nes juos užgožia kiti srautai. Dažnai būna, jog su mažu sielos dominavimu žmogus tikrai „jaučia“, „mato“, bet tai ne jis.. tai jam „kiša“ informaciją tie patys egregorai, svetimos sistemos..

Tikrinant šį rodiklį imama procentaliai 0-100%. Kritinė riba yra ±35%, kai žmogus jau tampa tarsi robotas… kai jį valdo parazitiniai srautai ar egregorai.

Sielos dominavimas yra susijęs su 7 energetiniu centru. Kai jis veikia neteisingai, tai rodo, jog yra pasijungę Parazitiniai srautai, kurie valdo jus kaip lėlę.