Žmogaus elgesys ir pojūčiai skirtingose mūsų realybės dimensijose

DIMENSIJOS.
ŽMOGAUS ELGESYS IR POJŪČIAI SKIRTINGOSE MŪSŲ REALYBĖS DIMENSIJOSE.

Mūsų įžvalgos dėl mūsų realybės dimensijų. Ką panagrinėjome ir ką atradome.
1-2 dimensijos. Buvimas juose žmogui nebūdingas, todėl jos čia nėra detalizuojamos, iš bendrų principų pakanka suprasti, kad pirmoje dimensijoje vyrauja vienas faktorius pvz. tik ilgis, antroje – jau 2 faktoriai pvz. ilgis ir plotis. Trečioje dimensijoje – trys faktoriai pvz. Ilgis, plotis, aukštis. Ketvirtoje dimensijoje atitinkamai keturi faktoriai ir t.t.
3 dimensija. Svarbu patenkinti visus organizmo poreikius – maistas, miegas, darbas, poilsis, pramogos. Daug žalingų įpročių. Vyrauja žemo spektro vibracijos. Išaukštintas ego., bei sureikšmintas materializmas. Jokio domėjimosi klausimais: Kas aš esu?; Ar turiu sielą?; Ką veikiu šiame gyvenime? Dažnai būdingas galvojimas – „Iš dulkės gimiau – į dulkę pavirsiu.“, „Po mirties nieko nėra.“. Didelis agesyvumas, vyrauja nevaldomos energijos, nesugebėjimas suprasti kitus, smurtavimas prieš kitus, bei stiprus džiaugsmas, jei kitam blogai. Mityba visavalgiška, su dideliu gyvulinio maisto kiekiu. Mitybos pagrindas mėsa, bei jos vartojimas kelis kartus per dieną. Energiją, žmonės esantys trečioje dimensijoje, gauna iš maisto. Valdo gyvuliški instinktai. Lytinių santykių metu energetiškai dažniausiai susijungiama tik per antrąją seksualinę čiakrą.
4 dimensija. Didelis domėjimasis viskuo ir iš eilės, neatsirenkant ir netikrinant informacijos. Malonumų arba atvirščiai – kančių ieškojimas. Galvojimas: “Kenčiantiems – Dangus.” arba “Jei gyvenu vieną kartą, tai turiu patirti visus įmanomus malonumus”. Daug abejonių ir baimių, sunku apsispręsti ir atsirinkti, priimti sprendimus. Dar nėra labai įdomūs egzistencijos klausimai. Bet jei ir iškelia kokį klausimą, tai tiesiog neranda atsakymo į jį. Mityba dažniausiai įprastinė tradicinė. Vieni jau gali būti perėję prie vegetarinės mitybos, kiti tiesiog stengsis sveikiau maitintis. Mityboje daug pieno produktų. Energija gaunama iš maisto. Santykių metu įprastai jungiamasi per 1-2 čiakras.
5 dimensija. Žmogus jau supranta, kad nėra vien tik kūnas. Domisi dvasiniais dalykais, medituoja. Suvokia, kad yra siela, pradeda suvokti karminius dalykus, pradeda atsirinkti informaciją, remdamasis savo visais jutimais, bei pasitelkiant protą. Stengiasi kuo daugiau maisto gamintis pats, o kartais net per daug sureikšminamas maistas, kai gaminami per daug įmantrūs patiekalai. Galimi drastiški perėjimai į žaliavalgystę, neįvertinant galimų pasekmių savo organizmui. Iš maisto gauna iki 80% savo sunaudojamos energijos. Supranta palaidų santykių žalą, norisi santykių su meile. Santykių metu jau gali susijungti per 1-3 čiakras.
6 dimensija. Žmogus jau sugeba ramiai reaguoti daugelyje gyvenimo situacijų, yra harmoningas. Stipriai didėja sąmoningumas. Gebėjimas suprasti ir pajausti kitus žmones, bei jų pojūčius, gebėjimas pamatyti kitiems žmonėms skirtas pamokas. Gebėjimas skleisti meilę kitiems. Atsiranda stiprus vienybės pojūtis su gamta. Stengiamasi daug laiko praleisti gamtoje. Nebėra maisto kulto. Mityba paprasta be įmantrių patiekalų. Iš maisto gaunama iki 50% procentų energijos. Lytinių santykių metu susijungimai per 1-4 čiakras.
7 dimensija. Mitybai vartojamas tik augalinės kilmės maistas. Iš maisto žmogus gauna tik iki 30% procentų energijos, o likusią dalį įprastai sudaro energija iš pranos. Žmogus pradeda suprasti, kad viskas vientisa, jaučiasi visatos dalimi, taip pat jaučia vidinę ramybę. Stipri meilė gamtai, žemei, visatai. Keičiasi požiūris į santykius, galimas susijungimas 1-5 čiakrų.
8 dimensija. Iš maisto gaunama iki 10% procentų energijos. Atsiranda galimybė sąmoningai rinktis, jei žmogus nori, gali iš mitybos gauti daugiau energijos, pagal asmeninį poreikį. Šiame lygyje jau suvartojami dideli kiekiai energijos (gali būti tyrinėjimams, stebėjimams, kūrybai, kitų žmonių švietimui ir pan.), todėl tiesiog būtų neįmanoma suvalgyti tiek maisto, kiek suvartojama energijos. Jei yra santykiai – jungiamasi per 1-6 čiakras, priklausomai nuo to kuriai dimensijai priklauso partneris.
9 dimensija. Suvartojami dar didesni kiekiai energijos. Iš maisto gaunama iki 2% energijos. Stipri minties jėga. Žmogus gali sąmoningai nešvaistyti savo energijos ir ją nukreipti ten kur nori. Žmogus visur gali pastebėti kažką gero, visur gali atrasti dalykų, kurie teiktų džiaugsmą ir prasmę. Santykių metu galima susijungti per pagrindines 7 čiakras, bei per visas kitas smulkias čiakras.
10 dimensija. Aukštos vibracijos. Dar stipresnė minties jėga, stipri intuicija, vidinis žinojimas. Aukšto lygio siekiai ir poelgiai. Iš maisto gaunama iki 1% energijos. Mityba didžia dalim praninė, gali būti ir kitos energijos rūšių, bet jos neturi būti parazituojančios. Jei žmogus maitinsis kitų žmonių energija, seksualine energija, saulės energija, žemės energija, ar kitais būdais vogs ir maitinsis kitų energijomis, tai jo vibracijos bus žemos, ir jis realiai priklausys tik žemutinėms dimensijoms